Nyheterav Sofia BednarekLivsmedelsverkets nya kostråd – så anpassar sig skolan i HärrydaKostutvecklaren: ”Tagit bort en del av köttet och ersatt det med baljväxter.”
Nyheterav RedaktionenMagisk höstlunch på Hällsnäs – men fantasilös potatis”Sejen är det närmsta vi kommer en religiös upplevelse på en onsdag.”
Nyheterav Daniel BlomqvistLarm om missbildade fåglar i Mölnlycke: ”Får svårt att flyga” Oklart vad för orsaker som ligger bakom: ”Får svårt att flyga.”
Nyheterav RedaktionenI love pizza snålar inte med osten – men på personalen”Bravissimo!” • Som en filial till Hulebäcksgymnasiets bamba.
Nyheterav RedaktionenLunchkollen: Vegetarisk dröm på Råda RumEtt paradis för både matälskare och mammalediga.
Nyheterav Daniel BlomqvistPizzabagarna i Mölnlycke och Landvetter avslöjar sina personliga favoriter: ”Enkelt är bäst”Fem bagare berättar om hur de vill ha egna pizzan – samt stressigaste dagen i veckan.
Nyheterav RedaktionenChalmers Golfkrog klarar med nöd och näppe cuttenGyllenbruna pommes och överkokt pasta • Härryda-Postens lunchkoll gör debut.
Nyheterav Felizia WahlRåda rum bjuder in årets kvinnliga ståuppkomiker Råda rum satsar på att få Härrydaborna att skratta.
Nyheterav Clara TjärnbergHärrydaföretagens nya unika korv: Hälften kött – hälften vegetariskGörs av Härrydaföretagen: ”Vi gillar kött, men vi behöver minska vår köttkonsumtion.”