4-1 för Härryda – åttonde matchen i rad utan förlust

Det blev 4-1 (2-1) mellan Härryda och gästande Heden när lagen möttes på Härryda på lördagen. Det innebär åttonde matchen i rad utan förlust för Härryda i division 6 Göteborg C herr i fotboll.

|
Härryda IF vann mot FC Heden

– Vi har ett gott go i laget alla jobbar för varandra och kämpar in i det sista varje match, det är helt otroligt av killarna. Själv var jag inte med men mina kollegor Fredrik Prutz och Christoffer Dalby gör ett jättejobb idag, manar på killarna och bara positivt snack, kommenterade Härrydas tränare Martin Säverström efter matchen.

Härryda har skapat en skön vinnarkänsla på Härryda. Segern mot Heden betyder att laget har vunnit fyra raka matcher på hemmaplan.

Matchen var mållös till Härryda tog ledningen i 25:e minuten, genom Bako Löfgren.

Härryda ökade ledningen till 2-0 efter en knapp halvtimmes spel, genom Hampus Moberg.

Heden reducerade till 2-1 bara två minuter senare genom Kevin Karlsson. Direkt efter pausen gjorde Theodor Skager mål och ökade Härrydas ledning.

Hampus Berntsson ökade Härrydas ledning med knappa kvarten kvar. 4-1-målet blev matchens sista.

Med tre omgångar kvar är Härryda på tredje plats i tabellen, och Heden är på sjätte plats.

Härryda tar sig an Härlanda i nästa match hemma lördag 7 oktober 14.00.