Äntligen seger för Hindås – 3-2 mot Mölndals IBF

Hindås har till slut spräckt sin nolla i segerkolumnen i division 3 Västsvenska dam i innebandy, efter nio spelade matcher.

ANNONS
|
Mölndals IBF dam förlorade mot Hindås IBK

Säsongens första seger kom på bortaplan mot Mölndals IBF, en match som Hindås vann med 3-2 (1-0, 2-2, 0-0).

Hindås startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara 3.11 slog Rebecka Bohman till framspelad av Lotten Palmerud. Efter 2.11 i andra perioden gjorde Hindås 0-2 genom Lotten Palmerud.

Mölndals IBF reducerade dock till 1-2 genom Ella Åslund tidigt i perioden av perioden.

Hindås gjorde 1-3 genom Anna Gustafsson efter 6.38.

Elisabeth Holmberg reducerade förvisso, men närmare än 2-3 kom inte Mölndals IBF. I tredje perioden höll Hindås i sin 3-2-ledning och vann.

Mölndals IBF stannar därmed på fjärde plats, och Hindås sist, på sjätte plats, i tabellen.