Anton Ekenvis mål räckte inte när Härryda föll

Härryda räckte inte till mot Härlanda på hemmaplan i division 6 Göteborg C herr i fotboll.

ANNONS
|
Härryda IF förlorade mot FC Härlanda

Matchen på lördagen slutade 2-1 (2-1) till Härlanda.

Henrique Souza Boturão blev matchhjälte med sitt avgörande 2-1-mål efter 31 minuter.

Härryda hade en fin rad med åtta raka matcher utan förlust inför lördagens match.

Härryda gjorde första målet. Anton Ekenvi gjorde målet, redan i 13:e minuten.

Härlanda kvitterade till 1-1 i 18:e minuten, när Henrique Souza Boturão slog till.

Härlanda tog ledningen efter en dryg halvtimmes spel, ännu en gång genom Henrique Souza Boturão. Souza Boturão fullbordade därmed Härlandas vändning. I andra halvlek fick inget av lagen in något mål, och matchen slutade med seger för Härlanda med 2-1.

Det här var Härrydas andra uddamålsförlust den här säsongen.

ANNONS

Resultatet innebär att Härryda ligger kvar på tredje plats och Härlanda på tionde plats i tabellen.

Nästa motstånd för Härryda är Göteborgs SIF. Lagen möts torsdag 12 oktober 20.15 på Guldheden Södra.