Förlust för Pixbo på bortaplan mot Lindome

Pixbo förlorade mötet med Lindome borta med 5-6 (1-2, 4-2, 0-2) i division 1 västra Götaland herr i innebandy på lördagen. Lindome avgjorde med 56 sekunder kvar att spela av matchen.

|
Lindome IBK vann mot Pixbo

Adam Ryberg slog till med bara 56 sekunder kvar av matchen och blev matchhjälte med sitt 6-5-mål.

Lindome startade matchen vassast. Laget ryckte åt sig ledningen med 2-0, genom mål av Jacob Hafrén och Ten Claesson innan Pixbo svarade och gjorde 2-1 genom Arvid Skrapste.

Pixbo förde spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 2-4 och ställningen efter två perioder var 4-5.

I tredje perioden var det i stället Lindome som hade greppet. Laget vann perioden med 2-0 och matchen med 6-5.

Viktor Green gjorde ett mål för Pixbo och två assist. Lindomes Oscar Larsson gjorde ett mål och totalt tre poäng.

Lindome har tre segrar och två förluster och 29–34 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Pixbo har två vinster, en oavgjord och två förluster och 32–35 i målskillnad.

Resultaten i sista omgången innebär att Lindome slutar på tionde plats och Pixbo på sjätte plats.