Härryda kryssade borta mot Askim

Hemmalaget Askim och Härryda spelade oavgjort i division 6 Göteborg C herr i fotboll, 1-1 (0-0) på torsdagen.

|
Askims IK spelade lika mot Härryda IF

Härrydas tränare Martin Säverström kommenterade matchen:

– Tillfälligheter, hade två i nätet, två bortdömda mål och en i ribban. Vi är inte nöjda med 1-1. Över 90 minuter var vi det bättre laget. Nu laddar vi för derby mot Sjövalla. Forza Härryda if.

Det första målet kom först i matchens absoluta slutskede, med en minuter kvar att spela, när Kevin Redjamand gjorde 1–0 till Askim.

Kvitteringen kom på stopptid, när Emil Björk slog till och gjorde mål för Härryda. 1-1-målet blev matchens sista.

Askim har tre segrar, en oavgjord och en förlust och 13–8 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Härryda har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 20–8 i målskillnad.

För Askim gör resultatet att man nu ligger på andra plats i tabellen, medan Härryda är på fjärde plats.

I nästa omgång har Härryda Sjövalla hemma på Härryda, lördag 20 maj 14.00.