Härryda tog klar seger mot Slottskogen/Godhem

Det blev en klar seger för Härryda vann på bortaplan mot Slottskogen/Godhem i division 6 Göteborg C herr i fotboll.

|
Slottskogen/Godhem förlorade mot Härryda IF

Härryda vann med klara 6-1 (2-1). Det var dessutom en skön revansch från senaste mötet, som Slottskogen/Godhem vann med 0-3.

– En mycket väl genomförd match, alla gjorde sitt jobb. Vi är mycket nöjda med säsongen, vi ville så gärna nå kvalplatsen. Flera olika målskyttar Hampus Moberg 2, Anton Ekenvi 2. Bako Löfgren 1 och Hampus Berntsson 1. Nu tar vi ledigt och laddar för nästa säsong, tyckte Härrydas tränare Martin Säverström, efter matchen.

Gästerna Härryda startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara fyra minuter slog Anton Ekenvi till.

Härryda ökade också ledningen till 0-2 i 24:e minuten, när Bako Löfgren hittade rätt.

Slottskogen/Godhem reducerade till 1-2 på tilläggstid i första halvleken, genom Milad Sharifi på straff. Direkt efter pausen nätade Hampus Moberg och ökade Härrydas ledning.

Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Hampus Moberg träff på nytt och ökade ledningen för Härryda.

Hampus Berntsson ökade Härrydas ledning med knappa kvarten kvar.

1-6-målet kom på övertid, när Anton Ekenvi återigen slog till och gjorde mål. 1-6-målet blev matchens sista.

Slottskogen/Godhem har en vinst, tre oavgjorda en förlust och 13–16 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Härryda har tre vinster och två förluster och 16–11 i målskillnad.

Resultaten i sista omgången betyder att Slottskogen/Godhem slutar på åttonde plats i tabellen, och Härryda på tredje plats.