Hindås svit: åtta matcher i rad utan seger efter 2-4 mot Floda/Partille

Hindås har fortfarande inte tagit någon seger i serien.

|
Floda IBK/Partille D3 vann mot Hindås IBK

Matchen i Nova Floda Sportcenter blev den åttonde raka utan seger för Hindås när laget mötte Floda/Partille i division 3 Västsvenska dam i innebandy. Slutresultatet blev 4-2 (2-1, 2-1, 0-0).

Första perioden var jämn. Hindås inledde bäst och tog ledningen genom Maria Karlsson-Holm efter 9.14, men Floda/Partille kvitterade genom Lovisa Bengtsson. Och Floda/Partille hann också ta ledningen, genom Isabella Franke. Efter 6.34 i andra perioden nätade Åse Lago, på pass av Therese Andihn och kvitterade för Hindås.

Floda/Partilles Maja Haablahe gjorde 3-2 efter 14.11 framspelad av Jasmine Hallberg.

Lovisa Bengtsson gjorde dessutom 4-2 efter 16.24 på pass av Julia Strömberg.

Tredje perioden blev mållös, och Floda/Partille höll i sin 4-2-ledning och vann.

Floda/Partille stannar därmed på tredje plats, och Hindås sist, på sjätte plats, i tabellen.

Hindås tar sig an Mölndals IBF i nästa match borta lördag 20 januari 11.30.