Klar seger för Pixbo Wallenstam mot Mölndals IBF

Pixbo Wallenstam fick rejäl utdelning när laget vann på hemmaplan mot Mölndals IBF i division 1 Västsvenska dam i innebandy med 6-1 (1-0, 2-1, 3-0).

|
Pixbo dam vann mot Mölndals IBF dam

Pixbo Wallenstam tog ledningen efter 18.11, genom Wilma Svahn på pass av Liza Berglund. Pixbo Wallenstam gjorde två snabba mål i andra perioden och gick från 1-0 till 3-0, målen av Carolina Jönsson och Moa Funkenberg.

Efter 12.58 av perioden kunde Carolina Berntsson göra 3-1 för Mölndals IBF. Pixbo Wallenstam fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6-1. Målen i sista perioden gjordes av Freja Wikström, Liza Berglund och Nellie Jemth.

Pixbo Wallenstam har tre segrar, en oavgjord och en förlust och 32–17 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Mölndals IBF har en vinst och fyra förluster och 14–27 i målskillnad.

Mölndals IBF har haft en tuff start på serien och har bara tre poäng efter fem spelade matcher. Pixbo Wallenstam har tio poäng.

I nästa omgång har Pixbo Wallenstam FBC Lerum borta i Lerum Arena, lördag 4 november 17.00.