Mål av Bako Löfgren och Noah Wennergren räckte inte för Härryda

Härryda förlorade mötet med Göteborgs SIF borta med 2-6 (0-2) i division 6 Göteborg C herr i fotboll på torsdagen.

|
Göteborgs SIF vann mot Härryda IF

Matchen förblev jämn målmässigt till Göteborgs SIF tog ledningen i 22:a minuten, genom Martin Paul Sidaway.

Göteborgs SIF gjorde också 2-0 i slutminuterna av första halvlek, genom Hugo Bergman. Direkt efter pausen nätade David Sax och ökade Göteborgs SIF:s ledning.

I 51:a minuten slog David Sax till ännu en gång, och gjorde 4-0.

Bara sju minuter senare var det Gustav Giebat som såg till att Göteborgs SIF ökade ledningen på nytt, till 5-0.

Härryda reducerade till 5-1 en minut senare genom Noah Wennergren.

Med åtta minuter kvar att spela ökade Göteborgs SIF ledningen genom Victor Jansson.

Reduceringen till 6-2 kom i slutminuterna, med en minut kvar att spela, när Bako Löfgren slog till och gjorde mål för Härryda. Mer än så blev det dock inte för Härryda.

Med en omgång kvar är Göteborgs SIF på fjärde plats i tabellen, och Härryda är på tredje plats.

I sista matchen möter Härryda Slottskogen/Godhem borta på lördag 21 oktober 12.15.