Sjövalla vann på hemmaplan mot Heden

Sjövalla ledde med 3-1 i paus mot Heden i torsdagens match på hemmaplan i division 6 Göteborg C herr. I andra halvlek kom Heden närmare, men Sjövalla kunde hålla undan till seger 4-3.

|
Sjövalla FK vann mot FC Heden

Oskar Lundqvist Sternvik blev matchhjälte med sitt avgörande 4-3-mål efter 85 minuter.

Segern var Sjövallas fjärde på de senaste fem matcherna.

Sjövalla tog en tidig ledning. Oscar Sköldberg slog till, redan i tionde minuten.

Heden kvitterade till 1-1 i 22:a minuten, när Kevin Karlsson hittade rätt.

Sjövalla tog ledningen på nytt i 24:e minuten, genom Tomas Fieker.

Sjövalla ökade ledningen till 3-1 i 36:e minuten, när Daniel Kappelin slog till. I 70:e minuten slog Kim Nordström till, och reducerade åt Heden.

Olof Samsagård kvitterade för Heden i 77:e minuten.

I den 84:e minuten fick Heden Milad Razzaghi utvisad, och fick spela med en man mindre sista sex minuterna.

Men med fem minuter kvar att spela kom det matchavgörande målet genom Oskar Lundqvist Sternvik.

Det här var Sjövallas femte uddamålsseger den här säsongen.

I tabellen innebär det här att Heden nu ligger på sjätte plats. Sjövalla är på andra plats.

Söndag 17 september 17.00 spelar Sjövalla borta mot Johanneberg.