Fria bröd öppnar en obemannad bageributik i Landvetter

Obemannade butiker är fortfarande en ovanlighet, men i Landvetter blir det snart verklighet när Fria bröd bjuder in till en butik utan personal.

ANNONS
|

Landvetterbaserade bageriet Fria bröd, vars specialitet är frysta och glutenfria produkter, fortsätter att expandera. Med start på måndag öppnas det en helt ny bageributik i direkt anslutning till det nya bageriet i Bårhult.

– Det blir också ett showroom för oss, där vi kan visa hela vårt sortiment för besökare som kommer hit och vill träffa oss på Fria Bröd, berättar bageriets vd Patrik Hultman för Härryda-Posten.

Butiken kommer att vara öppen från morgon fram till 15:30 – och helt sakna personal.

– Produkterna kommer att finnas tillgängliga inne i butiken. Man plockar helt enkelt de produkter man önskar, scannar dem och betalar med antingen Swish eller kort, säger Hultman.

ANNONS

När Härryda-Posten besökte bageriet under fredagseftermiddagen var butiken dock öppen.

Fria bröd öppnade sitt nya bageri i Bårhult på 7 000 kvadratmeter förra året. Att det handlar om en stolt vd råder det inget tvivel om.

– Det har varit fantastiskt skönt att gå i mål och kunna flytta in i ett nytt bageri. Det har varit en lång process och det är skönt att den är klar och genomförs. Men det har varit väldigt, väldigt roligt.

LÄS MER:Nu öppnar Fredrik ett stenugnsbageri – i Mölnlycke Fabriker

ANNONS