En man i 40-årsåldern greps misstänkt för att ha misshandlat en kvinna i centrala Mölnlycke under torsdagseftermiddagen, enligt polisen.
En man i 40-årsåldern greps misstänkt för att ha misshandlat en kvinna i centrala Mölnlycke under torsdagseftermiddagen, enligt polisen. Bild: Filip Landqvist

Man gripen – misstänks för misshandel i centrala Mölnlycke

En man i 40-årsåldern ska ha misshandlat en kvinna i 50-årsåldern utomhus i centrala Mölnlycke under torsdagen, enligt polisen. Den misstänkte gärningsmannen greps efter att en förbipasserande larmat om det misstänkta brottet.

ANNONS
|

Det var vid klockan 13.46 på torsdagseftermiddagen som polisen larmades om den misstänkta misshandeln utomhus i centrala Mölnlycke.

– Det är någon förbipasserande som ringer polis. Han ska ha hört ett skrik och sett kvinnan ligga på marken med skador i ansiktet, säger Jens Andersson, polisens presstalesperson.

Polisen: ”Han är dömd för flera brott”

Polisen fick ett signalement på den misstänkta gärningsmannen och sökte i området med flera patruller, bland annat på den misstänktes hemadress.

En patrull påträffade mannen strax före klockan 15.00 och han greps då misstänkt för misshandel.

Mannen ska vara känd av polisen sedan tidigare.

– Han är dömd för flera brott. Man kan väl säga att det är grov brottslighet, bland annat grovt vapenbrott, säger Jens Andersson, polisens presstalesperson.

ANNONS

LÄS MER:Larm: Trafikolycka på riksväg 40 i Härryda

LÄS MER:Familj från Landvetter kom hem från semestern – möttes av plundrat hus

LÄS MER:Driftstopp i fibernät i Hindås: ”Telefonen bara lade av”

ANNONS